In ons tankstation aan de Nolenslaan vindt u een moderne zb-shops met een groot assortiment. Dagelijks verse belegde broodjes en sandwiches, warme en koude snacks, verse koffie, versnaperingen, dranken, lectuur en rookartikelen, waaronder een uitgebreid sigarenassortiment. Ook kunt u bij ons nog gauw terecht voor een mooie bos verse snijbloemen!

nolens

Autoservice Beursgens
Adres: Dr. Nolenslaan 67,
6136 GJ Sittard
Telefoon: 046-4516371
Openingstijden:
ma t/m vr 07.00 – 21.00 u
zaterdag 08.00 – 21.00 u
zondag 09.00 – 21.00 u

Alle benzines, autogas oliën, smeermiddelen en specialiteiten. Minimarket met uitgebreid kruideniersassortiment voor de ”vergeten” boodschappen. Rook en tabaksartikelen en zoetwaren.

Virtueel bezoek aan de Dr. Nolenslaan

Ook bieden wij u de mogelijkheid om te tanken op rekening.
Na het tanken helpt u onze servicemedewerker met het afrekenen. Via onze buitenterminal kunt na sluitingstijd ook tanken, zelfs inclusief het sparen van Airmiles. Zo kunnen wij u 24/7 altijd van dienst zijn.

Géén gedoe meer met bonnetjes maar iedere maand een gespecificeerde rekening. U ontvangt van ons een tankpas met gewenste pincode. U kunt aangeven welke artikelgroepen mogen worden afgerekend per tankpas.

Heeft u interesse voor wassen of tanken op rekening? Vraag dan vrijblijvende offerte aan voor onze carwash of het tanken op rekening.